Άγγελος Κατσίβελης

YogaΔάσκαλος

Ο Άγγελος Κατσίβελης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Σπούδασε σύγχρονη μουσική και ηλεκτρικό μπάσο στο Σύγχρονο ωδείο Θεσσαλονίκης τη δεκαετία των 90s (Μανώλη Σιδεριδη, Γ.Αγγελακη) και αργότερα ενορχήστρωση στη μέθοδο BERKLEE COURCE “Arranging  & Reharmonization for dance bands (big bands)”.  Επιλεκτικά παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.  Δραστηριοποιείται σε μουσικά σχήματα (Funk off, wadda 4, Cosmic maze, Burning red, Rabbit hole ), συνθέτει , έχει δισκογραφία και παίζει  ζωντανά μέχρι και σήμερα. Έχει υπάρξει επιχειρηματίας στην εστίαση – εμπνευστής και συνιδιοκτήτης του γνωστού café «Miles.

Η συνάντηση με τη γιόγκα, παρότι είχε από νωρίς συστάσεις μιας και η σύντροφος του στην ζωή Λίλα του το είχε προτείνει,  δεν έγινε παρά το 2012 που ξεκινώντας τα μαθήματα στη σχολή γιόγκα Βήμα Υγείας, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για να κλείσει ένα παλιό.  Όπως συμβαίνει συνέχεια στη ζωή…  Η γιόγκα δεν αργεί να δείξει τα ανταποδοτικά της χαρακτηριστικά στο σώμα στη ψυχή και στο μυαλό. Συνεχίζει τη πρακτική της γιόγκα ακατάπαυστα από τότε , συγχρόνως μελετώντας την προέλευση της γιόγκα και του ταντρισμού και της ιστορικής συνέχειας των δυο αυτών αρχαιοτάτων κεφαλαίων της Ινδίας ,τον σαμανισμό και τη γνώση του ιδίου του ανθρώπου και της θέλησης του .  Το 2016 γνωρίζεται με το Γιώργο Ζολώτα που τον εισάγει στην παράδοση της Kriya yoga, ενός βαθιά φιλοσοφικού, γύρω από τις μυστικιστικές διδασκαλίες, συστήματος διαλογισμού. Το φθινόπωρο του 2017 ταξιδεύει στην Ινδία ,στο Rishikesh και θα πάρει τη μύηση και την τεχνική της από τον επικεφαλής της παράδοσης Kriya yoga , Swami Sankaramanda Giri (Sri Υuktesvar , Paramahansa ,Yogananda – lineage).  H περιπέτεια θα τον οδηγήσει να ξεκινήσει το 2018 εκπαίδευση Δασκάλων (RYT200) στη Hatha γιόγκα με την Μ. Δερματά και να γίνει πιστοποιημένος δάσκαλος από την Yoga Alliance.

Πιστός μαθητής της γιόγκα, παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια και δίνει μεγάλη βάση στην προσωπική του πρακτική στη hatha και στην kriya yoga.

© 2022 Aenaon Wellbeing. All Rights Reserved. Website Development Thessaloniki SmartWebDesign