Η επίγνωση της ενέργειάς μας

Συχνά ξεχνάμε τον εαυτό μας ‘ όμως αυτός ποτέ. Ποτέ δεν τα παρατάει και πάντα μας εμφανίζει από το πουθενά συνθήκες διαφυγής από τραύματα , ψυχαναγκασμούς, προσκολλήσεις ,αρνητικές τάσεις.
Μέσα από ένα άρθρο, μια συζήτηση «τυχαίες» γνωριμίες ανθρώπων καινούργιων.
Που ενώ φυσικά φαίνονται ως τυχαίες, δεν είναι.
Πάντα θα δημιουργεί καλέσματα προς το φως, προς την αληθινή του θέληση . Καλέσματα που πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε τη συγχρονικότητα των γεγονότων που μας οδήγησαν σε αυτά .
Μόνο εάν χαθούν τα σύννεφα των σκέψεων και των ρόλων θα έχουμε ολόκληρη την εικόνα . Αλλά μπορεί να περάσουμε χρόνια ή μια ολόκληρη ζωή μακριά από εμάς τρέχοντας πίσω από οποιονδήποτε και οτιδήποτε κάνοντας του όλα τα χατίρια …αλλά σπάνια εντοπίζουμε εμάς. Λέγοντας εμάς δεν εννοούμε το κάθε ένα φουσκωμένο εγώ η ρόλο που προσαρτήσαμε στη διάρκεια της ζωής μας, αλλά τον πυρήνα μας το κέντρο μας.
Είμαστε ύλη μέσα σε ενεργειακή συχνότητα . Η γνώση και διαχείριση αυτής της ενέργειας προς Χάριν της υγείας και τις ευζωίας υπήρξε στόχος παλιός. Ινδία ,αρχαία Ελλάδα ,σαμανισμός,…

Στόχος ήταν και είναι το ραφινάρισμα αυτής της ενέργειας.
Από χονδροειδή δόνηση σε πιο λεπτοφυή μορφή Ενέργειας , με γνώση των αρχών που διέπουν μιας τέτοιας εξελικτικής διαδικασίας.
Είναι ένα ταξίδι που πολλοί μεγάλοι της ανθρωπότητας είχαν γνωρίσει και κατακτήσει. Τα παραδείγματα είναι άπειρα !!

Όσοι σοφοί, φιλόσοφοι ,καλλιτέχνες αφυπνισμένοι, ηγέτες , δάσκαλοι έχουν διδάξει ή έχουν γράψει περί αναγνώρισης αυτής της ενέργειας , όλοι πραγματεύονται το ίδιο πράγμα . Την επίγνωση και διαχείριση αυτής της ενέργειας από τον άνθρωπο προς όφελος του γενικού καλού και μιας πιο ουσιαστικής ποιότητας ζωής.

Αυτή λοιπόν η ενέργεια είναι το αντικείμενο και της γιόγκα.


© 2022 Aenaon Wellbeing. All Rights Reserved. Website Development Thessaloniki SmartWebDesign