Σάββατο 23/11/19 ,ώρα 11.00-13.00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ YOGA-BASICS 2, ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Εργαστήριο ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 2- YOGA BASICS workshop 2

Σάββατο 23/11/19 ,ώρα 11.00-13.00.

 

Δύο ώρες σωματικής πρακτικής εξασκκώντας τις βασικές στάσεις της γιόγκα και στο τέλος καθοδηγούμενη χαλάρωση. Ξεδιπλώνουμε τα σώμα μας και ξεκινάμε δουλεύοντας τον τρόπο που στεκόμαστε , τη συγκέντρωση, την ισορροπία , τη δύναμη, την ευλυγισία και το συντονισμό των κινήσεών μας. Αφήνουμε για 2 ώρες τις εξωτερικές οχλήσεις και κατευθύνουμε το νου μας προς τα έσω. Yoga is not a work-out, it is a work-in!

Το ενδιαφέρον του δυτικού κόσμου για τη γιόγκα αυξάνεται ολοένα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η συνειδητοποίηση της αποτυχίας της αφηγηματικής κουλτούρας να στηρίξει τον σύγχρονο άνθρωπο πέραν του υλικού κόσμου της, είναι κατι που δεν κρύβεται. Η επίδρασή της γιόγκα σε σωματονοητικό και ψυχικό επίπεδο γίνεται αντικείμενο επιστημονικών ερευνών με πολύ ενθαρρυντικά συμπεράσματα. Όμως πέρα από την επιστημονική προσέγγιση η γιόγκα είναι καθαρά βιωματική πρακτική , που στον καθένα θα προσφέρει αυτό που χρειάζεται. Δε μένει παρά να δοκιμάσετε!
Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε αρχάριους και όσους θέλουν να φρεσκάρουν την πρακτική τους, ανεξάρτητα ηλικίας και σωματότυπου.

Κόστος συμμετοχής :  10 ευρώ

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής 6976706697


© 2022 Aenaon Wellbeing. All Rights Reserved. Website Development Thessaloniki SmartWebDesign